RÓLAM

Tankó Lili

Lakberendező

Szeretem a régi épületeket, a színeket, a különleges bútordarabokat és azért lettem lakberendező, hogy lelkesedésemmel másoknak is segíthessek megtervezni és megvalósítani álmaik életterét. Számomra a legfontosabb cél, hogy gyönyörū, de praktikus otthonokat, irodákat és enteriőröket hozzak létre megrendelőim minden igényének figyelembevételével.

2014-ben a Leeds University Design szakán végeztem mesterképzésemet, kitűnő eredménnyel. 2017-ben kezdtem dolgozni itt Budapesten, a szülővárosomban, közel 4 éves angliai lakberendező pályafutásom után. Munkáim során a legkülönbözőbb jellegű projekteken volt szerencsém dolgozni, családi házaktól, műemlék jellegű épületben kialakított lakásokon át vidéki butik szállodáig. Sok féle kihívásnak és különböző elvárásoknak kellett megfelelnem.

Sokszor veszem ki a részem az egyedi bútorok tervezéséből is, mivel megrendelőim igényei gyakran megkívánják az ilyenfajta személyre szabott megoldásokat. Korábbi munkám során társtervező voltam egy teljes bútor kollekció megtervezésében és piacra vitelében, ahol külön álló, egyedi tömörfa bútorokat terveztem. 

A magyar nyelven kívül angolul és olasz nyelven is anyanyelvi szinten beszélek, így külföldi ügyfeleimnek is teljeskörű szolgáltatást tudok biztosítani.

MIÉRT VÁLASSZON ENGEM?

 

MEGRENDELŐ KÖZPONTÚSÁG

TERVEZŐI SZAKÉRTELEM

MEGBÍZHATÓSÁG

REFERENCIÁK

 

"A budapesti lakásom egy teljes átalakításon ment át, amelyhez Lili segítségét kértem és az eredmény lenyűgöző! Lilivel jó volt együtt dolgozni, mert végig odafigyelt rám és arra, hogy mit szeretnék - és a felújítás a költségeket tekintve is keretben maradt!"

Hector

Hungary